Hoe en wat van Popup

Hoe en wat van Popup

4 juni 2005 Geen categorie 0

Popup is een open source boek over de strijd tussen oude en nieuwe media. De auteurs zijn Mark Deuze en Henk Blanken. We gebruiken MediaBlog als platform.

Met grote regelmaat zullen we in de zomer van 2005 losse fragmenten, paragrafen, stellingen, en misschien ook complete hoofdstukken publiceren. Daarmee willen we reacties uitlokken, discussie op gang brengen, onze feiten door de lezer laten controleren.

Onder het kopje Popup, bovenaan de navigatie, staat eerst een link naar alle logs over ons onderwerp, waaronder ook teksten die al zijn verschijnen in de aanloop naar dit boek. Onder de eerste link groeperen we hoofdstuk voor hoofdstuk de logs.

Hoe en wat van Popup

4 juni 2005 Geen categorie 0

Popup is een open source boek over de strijd tussen oude en nieuwe media. De auteurs zijn Mark Deuze en Henk Blanken. We gebruiken MediaBlog als platform.

Met grote regelmaat zullen we in de zomer van 2005 losse fragmenten, paragrafen, stellingen, en misschien ook complete hoofdstukken publiceren. Daarmee willen we reacties uitlokken, discussie op gang brengen, onze feiten door de lezer laten controleren.

Onder het kopje Popup, bovenaan de navigatie, staat eerst een link naar alle logs over ons onderwerp, waaronder ook teksten die al zijn verschijnen in de aanloop naar dit boek. Onder de eerste link groeperen we hoofdstuk voor hoofdstuk de logs.