Frackers en Verbaan: size matters

Frackers en Verbaan: size matters

7 juni 2005 Geen categorie 1

Michiel Frackers, oprichter van Planet en onverminderd een van de meest begeesterde internetentrepeneurs in de lage landen, heeft een nieuw speeltje: de Small Media Group. Grote titel voor kleine media. Maar Frackers wil dan ook uitgever van weblogs worden, naar het voorbeeld, lijkt het, van Weblogs Inc. in de VS.

Die Amerikaanse uitgever van blogs verdient geld aan het verkopen van advertenties op weblogs die tot zijn stal behoren. Net als bij een literaire uitgever is het bij log-uitgevers de kunst de beste auteurs te vinden, “a talentgame” dus. Frackers noemt in dit verband Georgina Verbaan.

Maar wil het ooit wat worden met Georgina, qua weblog, dan zal ze toch het momentum moeten herwinnen dat haar site kreeg toen de boobskwestie in volle omvang het Nederlandse nieuws domineerde. Sindsdien is het namelijk wat stilletjes geworden op haar log. Het laatste bericht dateert van 23 februari:.

Reacties zijn gesloten.