Ipod: video van de massa

Ipod: video van de massa

14 oktober 2005 Niet gecategoriseerd 0

Steve Jobs presenteert de nieuwe iPodWoensdag lanceerde Apple de video iPod, ofwel een iPod met een beeldschermpje. Vanochtend meldt Erwin Blom van VPRO Digitaal dat ze er klaar voor zijn: “3VOOR12, VPRO’s online popmagazine, is klaar voor de video iPod. Afleveringen uit programmaseries als Hollandse Nieuwe, Naar En Geweten en Hotspots kunnen worden gedownload om op de mobiele drager te worden afgespeeld. Daarmee is de 3VOOR12-inhoud altijd en overal beschikbaar.”

Maar lees ook even JD Lassica, die zich op zijn New Media Musings verbaast over het feit dat de kranten in de VS wel veel aandacht besteden aan Apple’s iPod, maar niet lijken te zien welke doorbraak dit kan zijn. De nieuwe iPod, zegt Lassica, wordt geen hit dankzij de verkoop van vergeelde afleveringen van Desperate Housewives, maar dankzij gratis video, video van “mensen zoals jij en ik”.