Nieuwe look&feel voor MediaBlog

Nieuwe look&feel voor MediaBlog

24 december 2006 Niet gecategoriseerd 1

Net als een jaar geleden gebruik ik de vrije dagen van kerst en oud&nieuw om dit weblog op te frissen. Nieuwe kleurtjes, een nieuwe indeling, wat oude ergernissen weggewerkt. Nee, dank u, ik heb ff niks beters te doen.

Het is een deel van de fun van het webloggen: beetje programmeren in PHP, beetje klooien met Illustrator, middagje tweaken in WordPress om een “theme” te maken dat gewoon met de bestaande content kan werken.

Voor de critici: ja, de layout van deze vierde versie van MediaBlog is geinpireerd op, om niet te zeggen afgekeken van de log van Kevin Kelly, de Amerikaanse mede-oprichter van Wired en nog steeds een van mijn favoriete auteurs.

Ik heb zijn fraaie, gestileerde design overigens schaamteloos aangepast. Kolommen omgedraaid, tekst niet links-, maar rechtsuitlijnend. Nou ja, de lezer mag me mailen als ze het er gruwelijk mee oneens is.

Reacties zijn gesloten.