Adam Curry haalt 15m op voor podcastnetwerk

Adam Curry haalt 15m op voor podcastnetwerk

26 januari 2007 Geen categorie 2

“En nou ben ik weer the asshole of the week“, zei Adam Curry nadat hij de tekst onder zijn naam bij Wikipedia wat had opgeleukt. Dat hij zijn rol als grondlegger van het podcasten wat overdreef, neemt niet weg dat de oud-MTV-vj tamelijk goede zaken doet als podcast-ondernemer. Volgens Valleywag heeft Curry bij investeerders 15 miljoen dollar binnengehaald voor zijn podcastnetwerk.

Volgens Wikipedia wordt Podshow, het podcastnetwerk dat Curry opzette nadat zijn laatste avonturen in Nederland uitliepen op faillissementen, gefinancierd door prominente investeerders als Kleiner Perkins & Caufield en Seqoia Capital. Die twee stopten eerder negen miljoen in de onderneming van Curry en diens zakenpartner Ron Bloom. Bij de nieuwe financieringsronde is ook DAG betrokken, zegt het bericht van Podshow.

Reacties zijn gesloten.