Ning en nog geen vrienden

Ning en nog geen vrienden

5 maart 2007 Geen categorie 3

“You haven’t asked anyone to be your friend.” Het klopt en toch is het wat ontmoedigend voor een regenachtige maandagochtend, na de ochtendkrant maar voor de derde bak koffie. Maar zo gaat dat als er weer eens een nieuw vriendennetwerk op internet opduikt, een nieuwe Hyves, een nieuwe Orkut, en je toch wilt weten wat het is. Ning, dus.

Tip kwam van Erwin Blom, die er wildenthousiast over is. Want Ning – gemaakt door Marc Andreessen, de man die de eerste internetbrowser bedacht, Mosaic, en toen liederlijk rijk werd met de tweede, Netscape – is alles wat je van een social netwerksite mag verwachten. Vrienden, tagging, foto’s, video, en nog een stuk of wat functionaliteiten die ik nog moet ontdekken.

Daarom: later vandaag meer.

Reacties zijn gesloten.