Hammersley goes Turkey & de 15 BBC 2.0 grondbeginselen

Hammersley goes Turkey & de 15 BBC 2.0 grondbeginselen

18 juni 2007 Geen categorie 0

Blogger Ben Hammersley gaat als multimediaal journalist voor de BBC naar Turkije, om daar in de aanloop naar de verkiezingen verhalen te maken over de algehele politieke situatie. Het is een nieuw project voor Hammersley, die eerder voor The Guardian Comment is Free bedacht. Hij houdt zich vast aan de vijftien grondbeginselen van de nieuwe BBC.

Wat dat zijn? Deze bijvoorbeeld, ontleend aan Google: Anticipeer op behoeftes van je klanten voordat die helemaal duidelijk zijn, en zet zo nieuwe standaarden. En ook van Google: Doe 1 ding heel erg goed. Of deze: Doe veel, probeer, gooi weg wat niet werkt, en steun successen. Of deze: Link naar discussies online, en host ze alleen als er een hele goede reden voor is.