Blogdip

Blogdip

22 september 2007 Geen categorie 4

Tien dagen niets gepost hier. Al weken niet gewerkt aan M, een boek over de massa. Veel weggeweest, veel artikelen en posts van andere bloggers in een mapje gekwakt (“Nog lezen”). Ik doe tien dingen tegelijk en bijna niets helemaal goed. Dat zit niet lekker.

Is dit het moment waarop bloggers beginnen te besluiten dat ze binnenkort stoppen met bloggen? Of heb ik gewoon last van een blogdip? Komt het van de kortere dagen, de kou in huis (“de kachel hoeft nog niet aan, joh”), of hebben we een najaarsdepressie (ik ben meer van de volle zomer)?

Ik verdiep me tussen de bedrijven door in blogs van anderen. Moet nu eenmaal een steen of twee bijdragen aan Best of the Blogs, de internationale bloggerscompetitie waarvan ik even jurylid ben. Rare rol, vreemde wedstrijd. Er zijn een miljoen blogs in Nederland – die ga ik niet even allemaal bekijken. De wedstrijd is in een tiental talen, waarvan ik er maar drie of vier kan volgen. Benieuwd hoe dat gaat.

Reacties zijn gesloten.