Boek af, nu ga ik weer lezen

Boek af, nu ga ik weer lezen

27 oktober 2008 Geen categorie 4

Huishoudelijk nieuws. Mediamores is af. Mijn boek over digitale cultuur, bloggende burgers en journalistieke ethiek kan naar de drukker. Daar is meer tijd mee gemoeid dan je zou denken. Mediamores verschijnt als het goed is begin volgend jaar bij Atlas. Maar ik kan nu weer gewoon gaan lezen zonder potlood en marker bij de hand.

Niet dat ik klaag. Niets zo mooi als een lange periode – een klein jaar was het – al je vrije tijd steken in het schrijven van een boek. Dwingt je tot gestructureerd nadenken en enigszins samenhangend formuleren. Maar ik moet bekennen dat ik dit blog, Google Reader en daarmee mijn vaste ronde langs bloggers en sites stevig heb verwaarloosd.

Nog even afkicken. Dan pak ik de draad weer op.

Reacties zijn gesloten.