De Cover in Gent

De Cover in Gent

8 november 2008 Geen categorie 1

Loop een beetje te dolen en na te denken over Twitter&de wereld. Heb oesters gegeten in Cafe des Arts. En dat viel niet mee. Met grote dank voor de tips aan Erwin Blom en een handvol of zo andere twitteraars die laten zien dat je via Twitter best goed te eten kunt krijgen, als je maar luistert. Eigenwijs, dus.

Op deze site de cover toegevoegd van Mediamores. Boek dat begin volgend jaar zal verschijnen bij Atlas. Voor de liefhebbers: op www.mediamores.nl staat een verzameling posts die ook al op mijn blog stonden, maar gemeen hebben dat ze ergens in mijn boek terecht zijn gekomen.

De foto op het omslag is van Michael Ferron, de tovenaar met de camera, die ik niet dankbaar genoeg kan zijn voor zijn handigheid.

Reacties zijn gesloten.