LinkedIn doet niks, per saldo

LinkedIn doet niks, per saldo

18 februari 2009 Geen categorie 9

Experimentje. Al mijn LinkedIn-contacten heb ik de afgelopen dagen lastig gevallen met mail over Infoclan. Die site is mijn nieuwe project, een poging bloggers als sociaal netwerk te ontsluiten. Omdat je een dief vangt met een dief heb ik LinkedIn gebruikt om al mijn “vrienden” te vragen of ze eens naar LinkedIn wilden kijken. Resultaat: marginaal.

Noem het spam. Ongevraagd reclame maken voor een site wordt meestal niet al te erg gewaardeerd. Maar Infoclan is geen commerciele onderneming – nog niet, nog lange niet -, en ik heb iedereen op LinkedIn een persoonlijke mail gestuurd, nou ja, gecopy-paste.

Gemeten naar de reacties wordt LinkedIn hooguit passief gebruikt. Als een soort tandartsverzekering. Je weet maar nooit wanneer je m nodig hebt. En dan doe ik die paar vrienden op LinkedIn die hun berichten wel lezen ff niet te kort.

Reacties zijn gesloten.