Da stirbst du nicht dran

Da stirbst du nicht dran

9 november 2016 Niet gecategoriseerd 0

Op 13 februari verschijnt mijn boek Pistoolvinger in Duitse vertaling als Da stirbst du nicht dran – Je gaat er niet dood aan, dus. Hierbij de cover van het boek, met de prachtige foto van Linelle Deunk zoals die in april 2013 stond bij het interview van Loes Reijmer, in de Volkskrant (het verhaal waaruit het boek min of meer ontstond).

cover-duitsVanochtend heb ik de vertaling terug gestuurd, met correcties, naar mijn uitgever Patmos Verlag. Komend weekend overleg ik nog eens met vertaalster Bärbel Jänicke, die geweldig werk verrichtte, en heb ik een afspraak voor het eerste interview met een grote en prominente Duitse krant. Mijn non-fictie roman begint aan een tweede leven. Niet alles loopt altijd lullig af.