Vijf sterren op Amazon.de

Vijf sterren op Amazon.de

22 maart 2017 Niet gecategoriseerd 0

De eerste reacties op de Duitse editie van Pistoolvinger, Da stirbst du nicht dran, druppelen binnen. Nog niet van kranten, wel van bloggers. Diep ontroerend en meesterlijk. Spannend, informatief, persoonlijk en soms zelfs met humor. “Het is lang geleden dat ik een boek tot het eind toe uitlas zonder het nog weg te leggen.

En de mooiste reactie is van een koper die het boek kocht op Amazon.de en daar een reactie achterliet: ‘Es hat mich gefesselt und zutiefst berührt, wie mich schon lange kein Buch mehr berührt hat.’ Vijf sterren.

Het wachten is nu op recensies in de mainstream media. Maar het begin, met enkele grote interviews, twee drukke lezingen en de publicatie van mijn essay in Die Welt (binnenkort), stemt hoopvol